GodEl

GodEl är ett elbolag som ger all sin avkastning som företag till välgörande ändamål istället för till aktieägare. Några av dessa organisationer som Godel.se ger pengar är bland annat ”Rädda barnen” och ”Barncancer fonden”.

Logotypen till företaget är skapad av en känd och drivande person, nämligen Lasse Åberg. Han har också ställt upp gratis i deras reklamfilmer. Givetvis är han också kund hos Godel.se och på hemsidan kan man följa Lasses elförbrukning och besparingar sedan han bytte dit.

GodEl

Företagets syfte är att göra världen lite bättre och det uppnår dem genom att skänka bort allt överskott. Dem fick också pris 2013 för bäst hållbarhet i branschen.

Godel.se drivs av stiftelsen ”GoodCause” för man ville inte ha några privata ägare med vinstkrav, utan företaget strävar efter att drivas utan vinstintresse. Idag har de ca 98 000 kunder och har totalt skänkt nästan 25 miljoner kr till välgörande ändamål som innehar ett 90-konto.

Godel.se erbjuder enbart rörliga elavtal, då dem anser att den avtalsformen ger lägst elkostnad över tid. Med en tilläggstjänst kan man få utjämnad faktura som innebär att man betalar samma summa varje månad då både elanvändningen och elpriser kan skilja sig markant från sommar till vinter.

Om du redan skulle ha ett elavtal som är billigare en Godel.se så får du tillbaka mellanskillnaden dem 12 första månaderna. Hitta elpriser från GodEl genom att klicka på knappen nedan.